Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Хустщини зупинила авто, в якому чоловік перевозив наркотики

Поліція Хустщини зупинила авто, в якому чоловік перевозив наркотики
Співробітники Хустського відділу поліції зупинили в райцентрі автомобіль «Fiat Doblo», в салоні якого правоохоронці виявили амфетамін. Про це повідомляє поліція області.

Група реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинила в райцентрі автомобіль «Fiat Doblo». За кермом виявився 28-річний місцевий житель, який мав у дорожній сумці речовину, схожу на амфетамін. Паперовий згорток з кристалічним наповненням працівники поліції вилучили та направили на експертизу. Автомобіль поміщений на спецмайданчик.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо чоловіка, який перевозив наркотики. В діях хустянина поліція вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 ККУ, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Читайте також: Моторошна аварія на Закарпатті: постраждала дитина, яка переходила дорогу (ФОТО)


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: