Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом минулої доби на Закарпатті трапилося кілька пожеж

Протягом минулої доби на Закарпатті трапилося кілька пожеж
Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 25 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

14.11.2017 о 08:16 - пожежа в сушильній камері для деревини за адресою: м. Перечин, пров. Ужанський. Вогнем знищено деревину об’ємом 30 м2, обладнання сушильної камери та навіс. Причина й збитки встановлюються.

15.11.2017 о 00:40 - пожежа в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Іршавський р-н, с.Лисичово. Вогнем знищено покриття на площі 20 м2 та тону сіна. Причина й збитки встановлюються.

Читайте також: Закарпатські рятувальники повідомили подробиці пожежі в Перечині (ФОТО)


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: