Вхiд на сайт
Авторизацiя

Одноразову допомогу сім'ям загиблих учасників АТО збільшили в три рази

Одноразову допомогу сім'ям загиблих учасників АТО збільшили в три рази
Кабінет Міністрів збільшив розмір одноразової грошової допомоги сім'ям загиблих учасників антитерористичної операції (АТО) і громадянам, які отримали інвалідність під час участі в АТО, на 250 до 750 прожиткових мінімумів. Про це сказано в постанові уряду №837 від 8 листопада, передають Українські Новини.

"Збільшено розмір одноразової допомоги у разі загибелі (смерті) або інвалідності внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих під час участі в антитерористичній операції", - сказано в пояснювальній записці до постанови.

Також документом визначено механізм виплати суми одноразової грошової допомоги, що належала її отримувачу, і залишилася неодержаною у зв'язку з його смертю.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: