Вхiд на сайт
Авторизацiя

Іршавські полісмени провели для дітей уроки ПДР

Іршавські полісмени провели для дітей уроки ПДР
Поліцейські Іршавського відділення поліції разом з вихователями дитячого садочку у селі Великий Раковець організували веселу та цікаву зустріч, під час якої діти вивчали правила дорожнього руху.


Учасники заздалегідь готувались до заходу: вивчали правила поведінки на дорозі, повторювали знання про сигнали світлофору та те, як повинен себе поводити пішохід. Для кращого засвоєння матеріалу дітям влаштували театралізоване дійство, де поліцейським допомагав «Незнайко». Школярі мусили йому постійно пояснювати правила дорожнього руху та робили зауваження щодо неприпустимої поведінки на дорозі.

Під час зустрічі діти разом з поліцейськими відгадували загадки, розповідали віршики, а найсміливіші навіть спробували себе у ролі водіїв. І не дивлячись на вік, дітлахи намагалися поводити себе на дитячому майданчику, як справжні учасники дорожнього руху.

У якості призу до дітей завітав справжній поліцейський автомобіль. Правоохоронці продемонстрували дітям можливості службового транспорту і дозволили посидіти за кермом.

Майже півсотні вихованців дитячого садочку села Великий Раковець в ігровій формі закріпили такі важливі для безпеки життя правила дорожнього руху, – розповів начальник Іршавського відділення поліції полковник Віктор Ребрей. Поліцейські планують проводити такі спільні навчання з правил дорожнього руху і в інших дошкільних та навчальних закладах району.

Іршавське відділення поліції


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: