Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті п'яний неповнолітній водій не впорався з керуванням і злетів у кювет

На Закарпатті п'яний неповнолітній водій не впорався з керуванням і злетів у кювет
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулі вихідні працівники поліції задокументували в Ужгородському, Хустському, Іршавському районах.

У селі Підгорб Ужгородського району вночі сталася незначна ДТП: автомобіль «Daewoo Nеxіа» з’їхав з дороги в кювет. Коли на місце події прибула група реагування патрульної поліції, то виявила, що за кермом авто перебуває неповнолітній у стані алкогольного сп’яніння. 16-річний водій, житель м.Ужгорода, керував без водійського посвідчення і скоїв ДТП. Драгер зафіксував у хлопця 1,11 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Від керування п’яного юнака відсторонили.

У селі Нанково Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Fоrd Sіerra», на якому не горіла одна фара. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,60 проміле алкоголю. На правопорушника було складено відповідний адмінпротокол й вилучено водійське посвідчення. Від керування його відсторонили.

У селі Білки Іршавського району група реагування патрульної поліції помітила, як з автозаправки виїхав автомобіль марки «ВАЗ-21015», не увімкнувши поворотника. Водія зупинили. За кермом перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідчення до лікарні, де виявили 0,9 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили, склавши відповідний адмінпротокол. Від керування його відсторонили.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: