Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Хустщини оперативно розкрила крадіжку

Правоохоронці розшукали 47-річну ізівчанку, котра викрала з підвіконня будинку сусідки мобільний телефон. Крадену річ вилучено, за даним фактом слідчий Хустського відділення поліції відкрив кримінальне провадження
Поліція Хустщини оперативно розкрила крадіжку

Вчора, 10 листопада на лінію "102" надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону. 45-річна мешканка села Іза повідомила поліцейським, які прибули на виклик, що з підвіконника будинку зник їі мобільний телефон.

Працівники поліції оперативно встановили особу підозрюваної у крадіжці. Нею виявилася 47-річна сусідка заявниці. Як з'ясувалось, жінка зайшла до потерпілої набрати з криниці води і побачила мобільний телефон, який в подальшому привласнила.

Крадену річ поліція вилучила, після проведення експертизи телефон повернуть власниці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. В діях жінки вбачається склад злочину передбачений ч. 1 статті 185 КК України. Слідство триває.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: