Вхiд на сайт
Авторизацiя

Із Нового району до Оноківців - без пересадок: в Ужгороді зміниться маршрут кількох автобусів

Із Нового району до Оноківців - без пересадок: в Ужгороді зміниться маршрут кількох автобусів
Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Із суботи, 11 листопада, в Ужгороді можна буде без пересадок їздити автобусами №22 та №15 із вулиці Чорновола до вулиці Довга в Оноківцях.

Зупинки на маршруті будуть ті ж, що і раніше на цих маршрутах, одна з них – на площі Корятовича – теж буде проміжною. Ці автобуси на Корятовича зупинятимуться:
– на напрямку з Нового Району в Оноківці – біля новозбудованої автобусної зупинки на вул. Фединця перед будівлею хімічного факультету УжНУ;
- на напрямку з села Оноківці Новий район – колишня зупинка автобусних маршрутів №№ 4, 6, 26.

Крім того, місцем для посадки на автобуси маршрутів № 6 “пл. Корятовича-УжНУ”, № 26 “в/м 555- м-н Горяни- УжНУ” і № 4 “пл. Корятовича — КПП “Ужгород” буде новозбудована автобусна зупинка на вул. Фединця, перед будівлею хімічного факультету УжНУ, - повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Оксана 10 листопада 2017 15:47
Не нравится 0 Нравится
Краще б зробили від залізничного вокзала
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: