Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 10 листопада

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 10 листопада
Гороскоп на 10 листопада Овен:
Овни сьогодні витратять багато часу на пошуки подарунка для своєї другої половинки. Ви не поскупіться на кошти, і в підсумку ваш неймовірно дорогий презент справить незабутнє враження на людину, яку ви любите більше за все на світі.

Гороскоп на 10 листопада Телець:
Тельці проведуть цей день дуже непродуктивно. Замість вирішення поточних службових проблем ви будете розпитувати повернувся з відпустки колегу про всі подробиці відпочинку на теплому морському узбережжі.

Гороскоп на 10 листопада Близнюки:
Близнюки сьогодні відкриють для себе багато нового. Першою вашою знахідкою стане кулінарний рецепт, який ви знайдете в Інтернеті. Ще один відкриттям для вас стане унікальний вид заробітку, винайдений вашим заповзятливим колегою.

Гороскоп на 10 листопада Рак:
Ракам 10 листопада рекомендується одягатися строго у відповідності з погодою. Ваші спроби справити враження на якусь особу за допомогою яскравого літнього вбрання чреваті масою проблем (осінь не найкращий час для проведення подібних експериментів).

Гороскоп на 10 листопада Лев:
Леви сьогодні розкритикують ідею, запропоновану своїм колегою. Вам буде соромно зізнатися, але головним приводом для цих уїдливих зауважень стане банальна заздрість (ви не зможете змиритися, що вам не належить авторство в цьому геніальному проекті).

Гороскоп на 10 листопада Діва:
Діви сьогодні проведуть багато годин в суспільстві професійного косметолога. Фахівцеві вдасться усунути все, що викликало у вас незадоволення собою, і ви вийдете з його кабінету зі стійким відчуттям власної неперевершеності.

Гороскоп на 10 листопада Ваги:
Ваги в цей день дозволять собі вередувати навіть присутність вищого керівництва. Парадокс, але ваш шеф піде на поводу у вашого настрою і виконає прохання, у відповідь на яку інші колеги зазвичай чують відмову і масу моралей.

Гороскоп на 10 листопада Скорпіон:
Скорпіонам 10 листопада 2017 подарує шанс зробити активний крок назустріч своїй мрії. Ви скористаєтеся сприятливою обстановкою і натякнете своєї давньої зазнобе, що її присутність ваше серце починає битися набагато сильніше.

Гороскоп на 10 листопада Стрілець:
Стрільці сьогодні візьмуться усувати аврал, що утворився на роботі. Коли це стомлююче захід підійде до кінця, ви дасте собі клятву, що будете більш раціонально розпоряджатися своїм часом, щоб надалі уникати подібних перевантажень.

Гороскоп на 10 листопада Козеріг:
Козероги 10 листопада 2017 р особливу увагу приділять своєму іміджу і стилю. Ви відмовитеся від економії, вибираючи свій гардероб, і цей крок допоможе вам створити бездоганний спосіб, який максимально відповідає рівню життя успішної людини.

Гороскоп на 10 листопада Водолій:
Водолії сьогодні зазнають сильний напад ревнощів. Ваша друга половинка дасть вам привід засумніватися до своєї вірності, відразу після чого ви влаштуєте скандал, зберете свої речі і на кілька днів поїдете геть з дому.

Гороскоп на 10 листопада Риби:
Риби сьогодні стануть об’єктом чиїхось вишуканих залицянь. Вам підлестить підвищений інтерес до своєї персони, але ви не зможете сказати «так» своєму прихильнику (або шанувальниці), так як далеко не все в його зовнішності і поведінці буде викликати у вас захоплення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: