Вхiд на сайт
Авторизацiя

Водія смертельної ДТП на Закарпатті, що забрала життя кількох людей взято під варту

Водія смертельної ДТП на Закарпатті, що забрала життя кількох людей взято під варту

Рішенням Ужгородського міськрайонного суду водія автомобіля, що потрапив у смертельну ДТП у смт Великий Бичків на Закарпатті, взяли під варту. Про це УНН повідомила речниця ГУ НП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Жахлива ДТП на Закарпатті: кількість жертв аварії збільшилась (ФОТО)
“Суд обрав водієві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб без права внесення застави. Чоловіка звинувачують за ч.3 ст.286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років”, — розповіла Т. Щоголева.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція оприлюднила подробиці та ФОТО смертельної аварії на Рахівщині Як стало відомо УНН з власних джерел у правоохоронних органах, водій “Mitsubishi Pajero” керував автомобілем у стані алкогольного сп′яніння.
Зараз у лікарні залишається ще один постраждалий у смертельній ДТП, його стан критичний.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: