Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Міжгірщині поліція викрила крадія

На Міжгірщині поліція викрила крадія
Працівники поліції оперативно розкрили крадіжку з магазину на Міжгірщині. Підозрювану опитали і відпустили додому. Слідство у справі триває.


Вчора, 8 листопада, до поліції звернулася працівниця магазину у селі Ізки Міжгірського району. Оскільки в торговому закладі було відеоспостереження, причетну до правопорушення поліція встановила одразу. Як з‘ясувалося, 23-річна жителька села Ізок привласнила чоловічий, жіночий та дитячий одяг. Підозрювану правоохоронці опитали та відпустили додому до з‘ясування усіх обставин справи. За фактом таємного заволодіння чужим майном поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: