Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: на Закарпатті розшукують неповнолітнього (ФОТО)

Допоможіть знайти: на Закарпатті розшукують неповнолітнього (ФОТО)
31 жовтня хлопець зібрав речі і пішов з дому. На телефонні дзвінки не відповідає. Правоохоронці просять допомогти знайти втікача.

До правоохоронців Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення від матері зниклого. Жінка повідомила,що 31 жовтня, близько 14.00 год, син зібрав свої особисті речі і пішов з дому. На телефонні дзвінки не відповідає.

Правоохоронці Мукачівщини розшукують зниклого. Його прикмети: зріст- 170-175 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке русе, очі карі. Особливі прикмети: на лівому плечі мав родиму пляму у вигляді собачої лапки.

Був одягнутий у сіру куртку,чорні штани та чорні кросівки.

Допоможіть знайти: на Закарпатті розшукують неповнолітнього (ФОТО)

Мати пояснила, що раніше не зверталась за допомогою до правоохоронців, адже з хлопцем траплялись випадки, коли він не повертався додому ночувати, проте не більше трьох днів.

Кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Ремети Ярослава, 2000 року народження, просимо повідомити за телефонами: 050 967 67 30, «102», за адресою: м.Мукачево, вул.Маргітича, 47 або до найближчого відділення поліції.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: