Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що буде на місці "Кірпічки": думка мера

Що буде на місці "Кірпічки": думка мера
Під час зустрічі із журналістами, мер Ужгорода запевнив, що там залишиться зелена зона.

Сьогодні, 8 листопада, під час спілкування із журналістами міський голова Богдан Андріїв прокоментував ситуацію, що склалася навколо парку Перемоги та озера Кірпічка. Зокрема, мер Ужгорода запевнив, що там залишиться зелена зона.

«Хочу заспокоїти громадян нашого міста і мешканцв, які турбуються про парк Перемоги, я обіцяв, коли йшов на вибори і неодноразово давав інтерв’ю і я вважаю, що там має бути парк і прошу дочекатися завтрашнього дня, буде чергове засідання сесії Ужгородської міської ради, ми розглянемо питання», – сказав Богдан Андріїв.

Також міський голова пояснив, чому на сесію винесено питання, що стосується парку: «Термін оренди цієї території закінчується у грудні, орендар звернувся до міської ради щодо розподілу цього об’єкту, це – його право і ми зобов’язані це питання винести на розгляд сесії.»

Міський голова також зазначив, що, на його думку, пропозиція орендаря не буде підтримана депутатами: « Я переконаний, що це питання не буде підтримано і після закінчення терміну оренди цієї ділянки вона залишиться власністю громади нашого міста».

Богдан Андріїв також додав, що розуміє турботу мешканців, однак питання, можливо, хтось навмисно підігріває: «Вважаю, що політичні сили, чи ще хтось підігріває це питання. Турботу мешканців я розумію, але не бачу чогось такого страшного. Що ми обіцяли, те і буде зроблено. Там буде зелена зона – парк», - запевнив мер.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: