Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 8 листопада

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 8 листопада
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлюють лінії вуличного освітлення та міняють лампи на вулицях Федора Достоєвського, Марії Заньковецької, Тиводара Легоцького. Також відновлюють мережу на площі Богдана Хмельницького (транспортне коло), повідомляє прес-служба міської ради.

Працівники «УжАгроміксу» садять квіти на проспекті Свободи та площі Народній. На вулицях Юрія Гойди, Дмитра Менделєєва зрізають самосіви, там незабаром висадять молоді дерева. Проводять підготовку до посадки дерев також на вулиці Перемоги, а на вулицях Братів Бращайків, Уральській підстригають живопліт.

У провулку Приютському працівники комунального підприємства КШЕП роблять поточний ремонт. Вночі КШЕП прибирав вулиці міста із застосуванням спецтехніки.

Продовжують робити покриття із ФЕМ-плитки, ставити бордюри у рамках капітального ремонту тротуарів на вулиці Будителів. Капітально ремонтують також тротуари на проспекті Свободи, зокрема, проводять підготовчі роботи, демонтаж тротуарних плит, влаштовують основу та викладають ФЕМ-плитку.

У рамках капремонту вулиць ставлять бордюри, ФЕМ-плитку, прокладають каналізаційну мережу на вулиці Олександра Можайського та прокладають каналізаційну мережу на вулиці Стефаника.

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі (прокладають трубопроводи, врізають існуючу мережу в прокладену), перехрестя Перемоги-Тиводара Легоцького (ставлять бруківку, фрезують асфальтобетонне покриття).

На вулицях Залізничній, 4/22, Адольфа Добрянського, 12 – капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлових будинків.

На площі Шандора Петефі, 38, проспекті Свободи, 7/26, вулицях Іштвана Сечені, 50, Марії Заньковецької, 17, Івана Панькевича, 77 ремонтують покрівлі житлових будинків.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: