Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві виявили нетверезого водія з недійсним полісом автострахування

У Мукачеві виявили нетверезого водія з недійсним полісом автострахування
Уночі на вулиці Мукачева правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», на якому не горіла одна фара. Водій виявився нетверезим, а ще пред’явив уже недійсний поліс автострахування. Правопорушника притягнуто до адмінвідповідальності.

Близько 3-ї години ночі наряд групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення повертався з виїзду у відділок поліції. Дорогою правоохоронці помітили на вулиці Мукачева автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не горіла одна фара. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження.

За кермом авто перебував 33-річний мукачівець. Несправність світла водій відразу усунув, однак патрульні помітили в нього ще й ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік зізнався, що випив пива.

Драгер засвідчив у водія 0,25 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол. Інший протокол поліцейські склали за те, що поліс автострахування, який пред’явив водій, виявився уже недійсним.

Від керування правопорушника відсторонили, машину забрав тверезий товариш, якого водій викликав на місце події, повідомляє відділ комунікації
поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: