Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті знайшли зниклих хлопчиків: рятувальники повідомили подробиці (ФОТО)

На Закарпатті знайшли зниклих хлопчиків: рятувальники повідомили подробиці (ФОТО)
Мукачівський район: рятувальники відшукали неповнолітніх мешканців с. Кучава, котрі 5 листопада самостійно пішли з дому

06 листопада о 14:00 рятувальниками гірської пошуково-рятувальної частини знайдено дітей 2007 та 2009 років народження. Неповнолітні мешканці с. Кучава Мукачівського району 5 листопада самостійно пішли з дому.

Хлопців передано працівникам ювенальної превенції Мукачівського районного відділу поліції, котрі встановлюють обставини даного випадку.

Читайте також:
Ховався від мами у підвалі: в Ужгороді розшукали зниклого 10-річного хлопчика (ФОТО)

Як раніше повідомлялося, 5 листопада о 23:16 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення від чергового ГУНП в Закарпатській області, що двоє дітей самостійно пішли з дому в напрямку лісу поблизу с. Кучава та не повернулись.

Пошукові роботи проводили рятувальники Ужгородського та Мукачівського гірських пошуково-рятувальних відділень спільно з працівниками поліції Мукачівського району та місцевим населенням, повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

На Закарпатті знайшли зниклих хлопчиків: рятувальники повідомили подробиці (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: