Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ховався від мами у підвалі: в Ужгороді розшукали зниклого 10-річного хлопчика (ФОТО)

Ховався від мами у підвалі: в Ужгороді розшукали зниклого 10-річного хлопчика (ФОТО)
Співробітники Ужгородського відділу поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області розшукали чотирикласника, який пішов у школу та не повернувся. Дитина переховувалася в підвалі одного із будинків в обласному центрі Закарпаття, правоохоронці перевіряють чи чинила сім’я насильство над хлопчиком.

Вчора, 6 листопада, до поліції звернулася жителька Ужгорода, яка заявила про зникнення свого малолітнього сина. Жінка розповіла, що її 10-річна дитина пішла зранку до школи та не повернулася до 21 год вечора. Поліція цілу ніч розшукувала дитину, проте розшукали хлопчика лише зранку. Він розповів, що мама вживає алкоголь, а потім його ображає.

Співробітники ювенальної превенції ГУНП вивчають всі фактори, які могли призвести до втечі малолітнього з дому. Наразі правоохоронці працюють з родиною та психологом у школі, де навчався хлопчик. До цієї роботи долучиться і служба у справах дітей та перевірить житлово-побутові умови родини. Батьків буде притягнуто до адмінвідповідальності, якщо ж підтвердиться інформація, яку заявив хлопчик – може бути піднято питання про вилучення його з родини, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: