Вхiд на сайт
Авторизацiя

Темпи росту надходжень податку на Закарпатті значно вищі, ніж по Україні

Темпи росту надходжень податку на Закарпатті значно вищі, ніж по Україні
Темпи росту надходжень до місцевих бюджетів податку на доходи фізичних осіб та платі за землю на Закарпатті значно вищі, ніж по Україні. Про це повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА.

За січень-вересень цього року темпи росту надходжень податку на доходи фізичних осіб (який є основним бюджетоутворюючим джерелом місцевих бюджетів) у порівнянні з аналогічним періодом минулого року в області зросли на 48 відсотків, тоді як у середньому по Україні – на 40 відсотків. За цим показником Закарпаття випередило Львівську, Волинську, Рівненську, Київську, Дніпропетровську та інші області. У грошовому еквіваленті область отримала на 508,2 мільйонів гривень більше, ніж минулого року.

А за темпами росту надходжень плати за землю Закарпатська область у порівнянні з аналогічним періодом минулого року поступається тільки Житомирській області. Приріст за цим показником становить 127 відсотків (45,3 млн. гривень), тоді як у середньому по Україні – 114,2 відсотки.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: