Вхiд на сайт
Авторизацiя

Померла 117-річна українка, яка претендувала на статус "найстарішої у світі" (ВІДЕО)

Померла 117-річна українка, яка претендувала на статус "найстарішої у світі" (ВІДЕО)
В Україні у віці 117 років померла найстаріша бабуся Христина Нагорна з Чернігівщини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка ТСН Алла Скорик.

"Насичене в бабусі було життя. Жарт хіба - народитися у 1900! Царя пережила, 2 світові війни, комуністів, застала 5-го президента вже незалежної України! Тричі одружена, в неї понад 100 років трудового стажу, бо людей приймала до останніх днів, й у в’язниці встигла посидіти...", - йдеться у повідомленні журналістки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вік прожив, а почувається юнаком: 100-річний ужгородець – про долю, роботу, любов і довголіття (ФОТО)

ЗМІ повідомляли, що бабуся претендувала на статус "найстарішої у світі". Проте для цього потрібно було знайти першоджерела, які б підтвердили дату її народження. Як повідомляв УНІАН, у вересні на Ямайці померла найстаріша мешканка Землі Вайолет Мосс-Браун.

Трапляються в моєму житті люди, про яких варто писати книжки і знімати кіно. Я все ніяк не наважусь, може не час іще. Як...

Опубликовано Аллой Скорик 6 ноября 2017 г.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: