Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відкриють виставку присвячену УПА

В Ужгороді відкриють виставку присвячену УПА
Презентація проекту в Ужгороді відбудеться 13 листопада о 18.00, в культурно-історичному центрі "Совине гніздо".

Відкриття експозиції в обласному центрі Закарпаття відбудеться у понеділок, 13 листопада.

Хто ті люди, які платили та платять спільну для українців ціну свободи? Чому ще в минулому столітті їх назвали "Армією нескореного народу", та як їм вдалось стати феноменом світової історії? Хто сьогодні тримає над нами небо та продовжує вести боротьбу з російським імперіалізмом?

Відповіді на ці питання зібрані в культурно-просвітницькому проекті «Два століття — Одна війна», який показуватимуть українцям у найрізноманітніших куточках країни та світу. Вже 13 листопада прем'єрна презентація відбудеться в Ужгороді.

Кампанія «Два століття — Одна війна» присвячена 75-й річниці створення Української Повстанської Армії. Це поєднання сучасної документальної світлини російсько-української війни та архівної фото часів визвольних змагань УПА, які передають тяглість боротьби українців за свою державність протягом останніх двох століть.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: