Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті затримали кількох нетверезих водіїв

За добу на Закарпатті затримали кількох нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулі вихідні працівники поліції задокументували в Берегівському та Ужгородському районах.

Удосвіта в селі Барвінок Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції виявили автомобіль «Volkswagen Trаnsрortер», який стояв на узбіччі майже в кюветі. Поліцейські зупинились, аби поцікавитись, що сталося, чи не потрібна водієві допомога. Керував мікроавтобусом житель Ужгорода, який розповів, що повертається з риболовлі та пробив колесо. Під час спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що той перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Однак пройти медосвідчення чоловік відмовився, хоча й зізнався, що вживав алкогольні напої. Водійського посвідчення чоловік не має взагалі. На правопорушника працівники поліції склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння й без посвідчення водія.

Іншого п’яного за кермом співробітники ГРПП зупинили вночі на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Сюрте Ужгородського району. На автомобіль надійшло кілька скарг від інших учасників дорожнього руху. Працівники групи реагування патрульної поліції виявили й зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», в якому їхала компанія з пяти чоловік. Усі з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Водій, житель села Холмок, зізнався, що вони їдуть зі святкування дня народження, де вживали алкогольні напої. Драгер виявив у водія 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, машину передали тверезому водієві.

У поліцію Берегівського району зателефонував житель району й повідомив про те, що житель села Мужієво погрожує йому фізичною розправою. При цьому заявник вказав марку автомобіля, на якому пересувається правопорушник. Працівники групи реагування патрульної поліції прибули в село, де виявили вказаний автомобіль «Skоdа Yetі». Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження освідування відмовився. Під час огляду машини поліцейські виявили в салоні предмет, схожий на меч. На водія склали відповідні адмінпротоколи, машину доставили на спецмайданчик поліції, а вилучений меч відправили на експертизу.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: