Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 5-11 листопада: Близнюкам час зайнятись оздоровленням, а Ракам - штурмувати любовний Олімп

Гороскоп на 5-11 листопада: Близнюкам час зайнятись оздоровленням, а Ракам - штурмувати любовний Олімп

Відомий астролог Любов Шехматова підготувала черговий прогноз на тиждень для всіх знаків зодіаку.

ОВНИ. Любіть всім серцем і любіть одне одного, без взаємної любові ви зараз, як птах з підбитим крилом. Втім, диктувати свою волю не слід, пристосовуйтеся правила гри постійного партнера, чиї інтереси – святе. Він енергійний, нехай рулить, самостверджується.

Догоджати його бажанням, примхам (навіть на шкоду собі!), Зберігаючи вірність, і віддано з любов'ю крокуйте поруч.

Бути егоїстом, розхитуючи сварками шлюбну човен, або ще гірше, "скакати в гречку" – завдавати собі шкоди.

ТЕЛЬЦІ. Вам щастя посміхається в гармонійній парі. Одинакам пора розставити крапки над "і" і визначитися, з ким із претендентів з'єднати долю, щоб жити душа в душу.

Одружені повинні усвідомити, що є одним цілим, ви ключ і замок! Тому живіть в любові та злагоді, облаштовувати сімейне гніздо, тоді іспит долі на зразкового супутника складіть на відмінно і отримаєте приз. А кар'єра почекає, ідеально підійде сімейний бізнес. Працюйте на благо сім'ї, тут кузня особистого щастя.

10-11 листопада – кризові дні.

БЛИЗНЮКИ. Направте основні ресурси в трудову сферу, тут гаряча пора, все кипить! Шансів заробити достатньо. Демонструйте службову запопадливість, високий професіоналізм, з радістю беріться за додаткові зобов'язання. Поважайте шефа, службовий колектив, тоді ваша кар'єра (бізнес) отримає додатковий потужний імпульс, творчі сили збільшаться, гаманець розтовстіє.

І все ж не перестарайтеся з роботою, здоров'я повинно бути на першому плані. Нездужання – ознака накопичених стресів на рік, і зараз саме час зайнятися оздоровчої профілактикою.
Не відгороджуйтесь від сусідів, колег, приятелів. Якщо душа вимагає – спілкуйтеся на будь-яку злободенну тему! Будь-які контакти мають доленосне значення, збагачуючи інформацією.

РАКИ. Прийшов час штурмувати любовний олімп, градус пристрастей високий, тому якщо в присутності когось серце тьохнуло – скоріше в бій! А якщо взаємний імпульс запізнюється, не біда, вам визначена місія романтичного "детонатора". Обмізкуйте, як змінити стратегію дій, можливо, тут не вистачає духу змагань.

Головне – не грати в одні ворота! Зараз вас приваблюють не донжуани, а серйозні прагматичні партнери.

І не будьте скнарами, Творець зараз на стороні щедрих, діліться всім, чим багаті -душевно, матеріально, інтелектуально, енергетично. Багатіє той, що віддає. Якщо дуже хочеться, можете навіть тимчасово купити любов.

ЛЕВИ. Вам належить показати вищий пілотаж досконалості там, де потрібно командувати, несучи відповідальність за прийняті рішення, дії. Не зганьбіться, все під мікроскопом публіки. Бунтарів і саботажників карайте, рвіть відносини.

І не смійте перекладати власний вантаж на чужі плечі! Зараз джерело життєдайних сил, творчого натхнення, – під рідним дахом.

Займіться побутом, домашнім благоустроєм, підлатайте дірки в психологічній аурі родини, для якої ви повинні стати зразком люблячого домочадця, дбайливого господаря, щедрого інвестора. Бажано відновити родинні зв'язки, зайнятися питаннями землі, нерухомості, житла.

Ваш рід може збільшитися, чекайте протягом року приросту. 10-11 листопада – доленосні дні.

ДІВИ. Якщо хочете зміцнити партнерські мости – умови ідеальні. Воркуйте голубом з милими, слухаючи їх серцем, проникайте в потаємні психологічні тайники, а потім "гіпнотизуйте", переконуйте те, що хочеться. Ви володієте магічною силою навіювання через спілкування і здатні "закодувати" навіть випадкового знайомого (якщо спалахнула симпатія) на пристрасну любов (до кінця місяця).

Таємне не афішуйте, довіряй, але перевіряй. Зараз фронт доленосних подій проходить в тилу, де важелі впливу спрацьовують тільки в таємній атмосфері, і де ваша жертовність грає головну роль. Благодійність перетворює, сприяючи духовному зростанню.

ТЕРЕЗИ. Ви володієте величезними внутрішніми ресурсами (творчими, енергетичними, розумовими, сексуальними, матеріальними), правильно визначтеся, що потрібно для повного щастя в цьому житті, щоб не тринькати цей дар на вітер, і дерзайте!

Нинішнє завдання – зміцнити дружній фундамент гідними друзями-союзниками, чиї інтереси і погляди співзвучні вашим. Тоді щасливе майбутнє гостинно відкриє двері.

СКОРПІОНИ. Вас хоч в космос запускай, енергія б'є невичерпним джерелом, і якщо її направити в практичне русло, результати перевершать усі сподівання. Життя набирає динамічних обертів, манить надихаючими перспективами, але туди без корінної зміни себе доля не пускає.

Позбавляйтеся від поганих звичок, духовно відроджуйтеся, спалюючи баласт негативного минулого досвіду. Зараз ви зразок для наслідування.

Якщо поставили собі за мету зійти на кар'єрний Олімп, відкрити перспективний бізнес, удосконалюйтеся як фахівець і щиро любіть свою роботу. І неодмінно підтримуйте хороші відносини з керівництвом, підлеглими.

Якщо на когось точите зуб, енергія злоби тільки забере сили, уникайте прихованої ворожнечі. Кривдників вибачте, надавши помсту Небесам.

10-11 листопада – дні доленосних подій.
СТРІЛЬЦІ. Меч розплати невблаганний, але цілющий! У всесвіті все справедливо. Зараз ви заручник обставин, "розгрібайте" кармічні завали в житті, створені власними помилками в минулому. Доцільно відійти в тінь, тому що тільки на самоті йде інтенсивна підзарядка енергоресурсами, голос совісті підказує правильне рішення. А показуха, диктат – від лукавого, який штовхає на гріховний шлях.

Нікому не нав'язуйте своїх принципів. Прислухайтеся до порад досвідчених партнерів. Той, хто ділить з вами щастя і горе, є ангелом-хранителем.

КОЗЕРОГИ. Зустрічайте гостинно її величність Любов. Якщо ви дозріли, вона закономірно нагряне і, піднявши на крилах пристрасті, понесе в казку насолод. А якщо ні, значить щось в минулому упустили.

Для повного щастя потрібно мати партнера, який є другом і коханцем в одній особі. Як бути справжнім другом, щоб зміцнити дружні узи, показуйте на власному прикладі, тоді автоматично "прімагнітите" на свою орбіту звітного сердечного принца.

Стати коханими і бажаними нескладно, все залежить, перш за все, від вас персонально. Відмовтеся від егоїстичних звичок і поставте на перше місце інтереси обранців.

І пам'ятайте: справжня дружба з людьми-це зараз колиска благодаті.

ВОДОЛІЇ. Ви цілеспрямовано рухаєтеся до кар'єрних (бізнесових) вершин, що обіцяє реалізацію професійного покликання, вабить соціальним престижем, хорошим достатком. Не йдіть по головах, свято дотримуйтеся службової субординації. Запорука успіху – правильно керувати і підкорятися на всіх фронтах.

Якщо вчорашні суперники стануть гідними союзниками – це велика перемога. Нехай "рулять" і не смійте їх тиранити, ставити палки в колеса. Дух конкуренції повинен вас не роз'єднати, а згуртувати, збагатити досвідом. Дисциплінуйте Его, будьте миротворцем і не зіштов^-^те людей лобами. Гармонізуйте відносини "батьки-діти", а якщо поруч спалахують конфлікти, обходьте їх десятою дорогою.

10-11 листопада – дні кризи.

РИБИ. Якщо хочете створити навколо досконале суспільство, де люди подібні Богам: одухотворені, мудрі, благородні, з якими можна досягти у всьому ідилії – це чудово. Дерзайте! Умови відмінні.

На службі, щоб не стати жертвою посадового диктату (де нечистий плете інтриги), слід проявляти ділову завзятість, палати творчим ентузіазмом, братися за додаткові повноваження (заради грошей). Саме службовий колектив повинен надихати, тут є шанс спіймати удачу за хвіст і добре заробити.

Після 20 грудня в бізнесі починається вдала смуга. Тривалі митарства позаду.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: