Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатця, що намагався дати хабар прикордоннику, будуть судити

Закарпатця, що намагався дати хабар прикордоннику, будуть судити
Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця Ужгородського району, який обвинувачується у наданні службовій особі неправомірної вигоди (ч.1 ст.369 КК України), повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін встановлено, що наприкінці вересня 2017 року, 32-річний мешканець Ужгородського району, знаходячись на території відділу прикордонної служби «Лужанка» ДПС України, підійшов до кабінки паспортного контролю на «в’їзд» в Україну із Угорської Республіки, (маючи при цьому заборону на в’їзд до України) з метою вирішити питання щодо безперешкодного перетину державного кордону на територію України і поклав до паспорту громадянина Угорщини, виданого на його ім’я, банкноту номіналом 100 доларів США.

Після цього, подав для перевірки вказаний паспорт та інші документи до віконця паспортного контролю, де знаходилася службова особа Мукачівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Як наголосив керівник Берегівської місцевої прокуратури, вказані дії особи з подвійним громадянством кваліфіковано за статтею 369 ч.1 КК України – пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду та надання такої вигоди за вчинення чи не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, чи надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

За санкцією названої статті передбачена відповідність у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: