Вхiд на сайт
Авторизацiя

Який напій зранку шкодить вашому організму

Який напій зранку шкодить вашому організму
Ви будете здивовані, але саме лате на сніданок буде не найкращим варіантом. Замість цього краще випийте склянку теплої води.

Як стверджують експерти, лате на сніданок або до 12:00 підвищує рівень цукру в організмі. А якщо його вживати щодня під час сніданку, то за рік можна набрати зайвих 5 кілограм.

Багатьом кава лате подобається за особливий смак, який напою дає жирне молоко. Але не забувайте, що до складу такого напою крім кави входить молоко і цукор. Молочна піна з цукром збільшує калорійність продукту в рази. Пора^-^те самі – в 1 ложці цукру міститься близько 30 ккал, в 30 г звичайного 3,5% молока ще 15 ккал.

Тому, не захоплюйтесь такими напоями як лате, мокачіно, капучіно і молочний коктейль. Всі вони не покращать вашу фігуру, а особливо, – вранці.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: