Вхiд на сайт
Авторизацiя

Більше тисячі: стало відомо, скільки п'яних водіїв виявили полісмени за 10 місяців на дорогах Закарпаття

Більше тисячі: стало відомо, скільки п'яних водіїв виявили полісмени за 10 місяців на дорогах Закарпаття
Групи реагування патрульної поліції Закарпаття за 10 місяців виявили та задокументували 1132 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Найефективніше в цьому напрямку спрацювала поліція Хустщини.

За 10 місяців профілактики водіння в нетверезому стані серед населення працівники груп реагування патрульної поліції виявили та задокументували 1132 водіїв, які керували транспортними засобами після вживання алкоголю. Відносно них правоохоронці склали адміністративні протоколи за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП.

Лідерство у цьому напрямку роботи вже не перший місяць тримають ГРПП Хустського відділу поліції. Правоохоронці склали 173 протоколи за водіння в нетверезому стані. Їх показник складає більше 15% від загальної кількості. Другими в області є ГРПП Іршавщини, вони склали більше 12% від всіх протоколів. Іршавське відділення поліції задокументувало 138 п’яних водіїв.

Наступними за показниками йдуть Мукачівське районне відділення – 126, Ужгородське районне – 103, Берегівський відділ – 91, Виноградівське віддлення – 86, Тячівський відділ – 69, Дубівське відділення – 64, ГРПП Рахівшини та Перечинщини – по 61, Свалявське відділеня – 57, Міжгірське відділення – 50, Великоберезнянське відділення – 33, а Воловецьке – 20.

Більше тисячі: стало відомо, скільки п'яних водіїв виявили полісмени за 10 місяців на дорогах Закарпаття

Найрезонанснішим за останній час випадком керування автомобілем п’яним водієм стала ДТП за участі двох дітей. Співробітники групи реагування патрульної поліції Мукачівського району виїхали на виклик про аварію в селі Великі Лучки. На місці події правоохоронці встановили, що водій «Ford Fiesta» сів за кермо з 1,33 проміле алкоголю в крові, не впорався з керуванням та в’їхав у бетонний стовп електроопори. На момент аварії в салоні перебувало дві дитини віком 9 та 16 років, молодший хлопчик – син водія, старша дівчинка – його племінниця.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: