Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що сьогодні роблять комунальники на вулицях міста?

Що сьогодні роблять комунальники на вулицях міста?
«Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді відновлює лінії вуличного освітлення на вулицях Доманинській, Загорській, Івана Анкудінова, Михайла Коцюбинського, ремонтує світильник на вулиці Іллі Бродлаковича.

На площі Богдана Хмельницького працівники «УжАгроміксу» демонтують квітники та висаджують нові квіти – тюльпани. На перехресті проспекту Свободи та вулиці Перемоги зрізають дві тополі.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Юлії Жемайте, Франтішека Тіхого, проспекті Свободи,31. Вулиці Льва Толстого, Перемоги, проспект Свободи, набережну Незалежності, площі Театральну та Євгена Фенцика, а також транспортний міст Масарика, транспортні кола на площах Богдана Хмельницького, Дружби Народів робітники підприємства «АВЕ-Ужгород» прибирають із використанням спецтехніки.

Працівники комунального підприємства КШЕП роблять поточний ремонт проїжджої частини на вулиці Загорській та ремонтують світлофор на перехресті вулиць Міклоша Берчені та Підгірної.

Вулицю Марії Заньковецької прибирає із застосуванням спеціальної техніки «Ужбудсервіс».

У рамках капітального ремонту ставлять бордюри, ФЕМ-плитку на вулиці Будителів, облаштовують бордюри, ФЕМ-плитку, каналізаційну мережу на вулиці Олександра Можайського, бордюри у рамках реконструкції перехрестя Перемоги-Тиводара Легоцького та проводять підготовчі роботи до ремонту тротуарів, демонтують тротуарні плити на проспекті Свободи.

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі, капітальний ремонт на вулиці Стефаника, де також облаштовують каналізаційну мережу, реконструкція площі Георгія Кірпи, капітальний ремонт вулиці Панаса Мирного, внутрішньоквартальних каналізаційних мереж на вулицях Шумній, 32, Тиводара Легоцького 3, 5.

Продовжується капремонт водопроводу та каналізації житлових будинків на вулицях Залізничній, 4/22, Адольфа Добрянського, 12.

Ремонтують покрівлі житлових будинків на вулицях Климента Тімірязєва, 18, Іштвана Сечені, 50, Марії Заньковецької, 17 , Івана Панькевича, 77 , площі Шандора Петефі, 38, проспекті Свободи, 7/26.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: