Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні знову зростуть тарифи на стаціонарний телефонний зв'язок

Ціни можуть зрости від початку наступного року.
В Україні знову зростуть тарифи на стаціонарний телефонний зв'язок

Приватний "Укртелеком", приватизацію якого скасував суд першої інстанції та повернув у власність держави, хоче підвищити тарифи на стаціонарний телефонний зв'язок.

Від 1 січня 2018 року абонплата для міських абонентів може зрости на 7,3%, для сільських – на 14,5%. Таким чином, тариф "Домашній безліміт" для жителів міст становитиме близько 74 грн на місяць, для жителів села - 70 грн. Тариф "Домашній базовий" - відповідно 67 грн та 63 грн. Про це пише Ліга.Бізнес.

Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації за пропозицією "Укртелекому" вже ухвалила за основу рішення про збільшення граничних тарифів на загальнодоступні телекомпослуги від 1 січня 2018 року. Протягом місяця рішення узгоджуватимуть із держорганами, представниками профспілок та роботодавців.

У прес-службі "Укртелекому" запевнили, що нові ціни будуть на рівні собівартості надання послуг.
Джерело:ТСН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: