Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги водіїв: важлива інформація від патрульних Закарпаття

До уваги водіїв: важлива інформація від патрульних Закарпаття
Сьогодні, в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася прес-конференція щодо «Моніторингу територіальних органів Національної поліції в Закарпатській області на доступність для маломобільних груп населення, осіб з проблемами зору».

Зокрема, мова йшла про збільшення штрафу за паркування на місцях для інвалідів, через прийняття ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за #паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю”.

Заступник начальника УПП в містах Ужгороді та Мукачеві Сергій Мельник наголосив, що від 26 жовтня розмір штрафів за порушення паркування на місцях для інвалідів становить від 60 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (1020 – 1700 гривень). Він наголосив, що патрульні, особливу увагу звертають на правопорушення, які допускають водії, щодо людей з обмемеженими можливостями й роблять все можливе, щоб винних притягли до відповідальності.

"Шановні водії! Будьте відповідальними на дорозі, залишайте авто у дозволених місцях та з повагою ставитеся до інших учасників дорожнього руху!",- закликають патрульні.

До уваги водіїв: важлива інформація від патрульних Закарпаття
До уваги водіїв: важлива інформація від патрульних Закарпаття



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: