Вхiд на сайт
Авторизацiя

Берегівські поліцейські розслідують крадіжку мобільного телефона, яку скоїв неповнолітній

Берегівські поліцейські розслідують крадіжку мобільного телефона, яку скоїв неповнолітній
Мобільний телефон, вартістю близько 3 тисяч гривень, 14-річний підліток із села Гут викрав з будинку знайомих. Слідчий Берегівського відділу відкрив кримінальне провадження

До поліцейських Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефона. Заявник у вчиненні крадіжки з власного будинку підозрював знайомого односельця, який того дня гостював у нього.

Працівники кримінальної поліції перевірили інформацію і з’ясували, що крадієм, дійсно, виявися 14-річний неповнолітній. Хлопець скористався відсутністю господарів будинку і викрав смартфон. Того ж дня хлопцю вдалось здати телефон марки «Samsung» до місцевого ломбарду.

За фактом крадіжки слідчий Берегівського відділу відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Неповнолітньому, який раніше не притягувався до відповідальності за кримінальні правопорушення доведеться відповідати за вчинене у суді. У справі триває розслідування, передає відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: