Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як вандали зруйнували напис "Я люблю Ужгород": подробиці від міської ради

Як вандали зруйнували напис "Я люблю Ужгород": подробиці від міської ради
Напис «Я люблю Ужгород» ймовірніше за все цілеспрямовано пошкодили минулої ночі, 30 жовтня близько 23.20-23.40. Із записів кількох камер відеоспостереження, які проглядають площу Поштову в обласному центрі Закарпаття, видно, як до літер наблизилася група з 5 осіб і тривалий час перебувала біля нього. Очевидно, саме це і є винуватці, оскільки близько 03.00 патрульна поліція вже виявила пошкодження напису, а за записами з камер після цієї групи з 5 осіб більше до нього ніхто не підходив. Люди, які перед тим підходили до напису, просто фотографувалися і йшли.

У зв’язку з вандалізмом керівництво комунального підприємства Ужгородської міської ради «Уж-Фест» подало заяву в поліцію. Знак демонтували, його буде відновлено.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: