Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Щасливі діти» представлять на Ukraïnian Fashion Bazaar унікальну колекцію мистецьких екоторб

«Щасливі діти» представлять на Ukraïnian Fashion Bazaar унікальну колекцію мистецьких екоторб
Бути модним у всіх сенсах пропонує Ukraïnian Fashion Bazaar, який пройде в Ужгороді 4-5 листопада. І не лише у плані зовнішнього вигляду. Завести моду на екологічну свідомість прагнуть активісти з громадської організації «Щасливі діти», які нещодавно заручилися підтримкою юних художників з усієї України, учасників конкурсу «Срібний мольберт». Художники використали торби замість полотен і створили справжні шедеври.

Побачити такі мистецькі торби охочі зможуть 4 листопада під час демонстрації колекції дизайнера з Ужгорода Юрія Сівака у «Совиному гнізді». А 5 листопада екоторби представить львівська дизайнерка Тетяна Каліта.

«Нам імпонує підтримувати благодійні проекти. Радо відгукуємося на такі пропозиції. Якщо наш проект може комусь допомогти, то ми лише «за». Тим паче, усвідомлюємо, наскільки це важлива справа. Дівчата мені розказали, що одна екоторба заміняє 1000 поліетиленових пакетів. Коли замислитися і уявити 1000 пакетів на сміттєзвалищі, то вражає...», – зазначила засновниця та організаторка Ukraïnian Fashion Bazaar Ольга Мікула.

Ідея шити і декорувати екоторби для організації – не нова. За літній період активістами було проведено безкоштовні майстер-класи, під час яких дітьми та їх батьками задекоровано понад 300 екоторб. Це і метод релаксації, і перший шлях до свідомого ставлення до природи.
Наразі представники організації вирішили створити соціальне підприємство — творчу майстерню «пТашка». Це – платформа, яка дасть заробіток мамам діток з інвалідністю та жінкам соціально-вразливих категорій, акумулюватиме кошти для соціальних проектів ГО «Щасливі діти», підвищуватиме екологічну свідомість закарпатців.

Саме сьогодні, 31 жовтня, на сторінці ГО «Щасливі діти» у фейсбук стартував благодійний аукціон з продажу мистецьких екоторб, які будуть представлені на Ukraïnian Fashion Bazaar: https://www.facebook.com/pg/shaslyvidity/photos/?tab=album&album_id=744901149053496

Долучитися може кожен охочий, адже робити хороші справи – просто. Запрошуємо до участі. А тих, хто хоче побачити торби «вживу», запрошуємо на Ukraïnian Fashion Bazaar 4 та 5 листопада у «Совине гніздо».

Інформація прес-служби ГО «Щасливі діти»

«Щасливі діти» представлять на Ukraïnian Fashion Bazaar унікальну колекцію мистецьких екоторб
«Щасливі діти» представлять на Ukraïnian Fashion Bazaar унікальну колекцію мистецьких екоторб



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: