Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чоловіка та легковик з підробленими документами виявили на Закарпатті

Чоловіка та легковик з підробленими документами виявили на ЗакарпаттіДві спроби в’їзду на територію України за документами з ознаками підробки виявили прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Ужгород».

У першому випадку, 24-річний українець, повертаючись на Батьківщину, подав на паспортний контроль документ, у якому виявлено підроблену відмітку про взяття на консульський облік у Чеській Республіці. Певні ознаки, у тому числі й невідповідність штампу встановленому зразку, вказували на те, що відмітка у паспорт проставлена незаконним шляхом. Хто саме та з якою метою це зробив, встановлюватимуть тепер слідчі Ужгородського відділу Національної поліції. Саме їм направили прикордонники повідомлення про виявлення ознак правопорушення, відповідальність за яке передбаченач.4 ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

В іншому випадку, у цьому ж пункті пропуску, не допущено спробу незаконного ввезення на територію України мікроавтобуса «Фольксваген». Наша співвітчизниця, прямуючи в Україну, подала на контроль доручення на право керування транспортним засобом, яке викликало у правоохоронців сумніви щодо його дійсності. Тому мікроавтобус через кордон не пропустили. Натомість прикордонники ініціювали проведення ретельних перевірочних заходів щодо автомобіля спільно із співробітниками митниці. Згодом на запит ДФС щодо достовірності пред’явленого доручення прийшла відповідь від нотаріуса, вказаного у документі, що ним такий бланк не видавався і за його номером значиться зовсім інший документ. Отож, відповідно до вимого чинного законодавства, мікроавтобус «Фольксваген» 1999 року випуску вилучено та оцінено у понад 43 тисячі гривень, повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: