Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не туди поїхав: закарпатські поліцейські розшукали зниклого заробітчанина

Не туди поїхав: закарпатські поліцейські розшукали зниклого заробітчанина
Повертаючись із сезонних робіт з міста Талін Естонської республіки, мешканець села Голубине Свалявськго району додому не потрапив. Розшукали чоловіка поліцейські і доставили додому.

Із заявою про зникнення 61-літнього мешканця села Голубине до правоохоронців Свалявського відділення поліції звернулась невістка зниклого. Жінка повідомила, що після того як чоловік сів до автобусу у столиці Єстонії у напрямку Львова, на зв`язок більше не виходив.
Правоохоронці перевірили всі можливі варіанти і шляхи, якими чоловік міг доїхати додому. В результаті з`ясувалось, що зниклий з Львівської автостанції поїхав не у напрямку Сваляви, а до міста Хуст – до родичів.

Зараз мешканець Свалявщини вдома, його життю і здоров`ю нічого не загрожує, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: