Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордонники виявили чергових нелегалів - закарпатця й іноземця

На Закарпатті  прикордонники виявили чергових нелегалів - закарпатця й іноземця
Затримати правопорушників прикордонникам вдалося разом із місцевими мешканцями території поблизу кордону, передає Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Завдяки інформації, своєчасно одержаній від мешканців прикордоння, учора військовослужбовцям Чопського загону вдалось затримати поблизу держрубежу двох порушників законодавства.

Спершу, правоохоронцям надійшло повідомлення від місцевого жителя про невідомого, який рухається в бік кордону поблизу відділу «Ужгород». На пошуки підозрілого незнайомця одразу ж виїхала група реагування, яка й затримала правопорушника після подолання останнім загороджувального паркану. Затриманий громадянин Білорусії, хоч і пояснював згодом, що начебто заблукав, проте вдався до втечі при затриманні.

За вчинені правопорушення іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та ст.202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду». Щодо правопорушника також прийнято рішення про примусове повернення на територію Білорусі.

Невдовзі, дільничним інспектором відділу прикордонної служби «Тиса» було отримано ще одне повідомлення про можливу спробу порушення кордону. У вказаний місцевим жителем район виїхав прикордонний наряд, який і затримав у 500 метрах від держрубежу невідомого без документів. Чоловік, який представився громадянином України, спочатку стверджував, що є мешканцем прикордонного села Соломоново. Коли ж правоохоронці запропонували йому вказати адресу проживання та вирушити туди разом з нарядом по документи, зізнався, що обманув прикордонників та не має жодних документів.
Затриманого доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону, де після встановлення особи буде притягнуто до адміністративної відповідальності.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: