Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти! 54-річний закарпатець пішов із дому та не повернувся (ФОТО)

Допоможіть знайти! 54-річний закарпатець пішов із дому та не повернувся (ФОТО)
Закарпатські правоохоронці просять допомогти у розшуку мешканця Мукачівщини, який пішов з дому і не повернувся!

Юрик Василь Михайлович, мешканець с.Копинівці Мукачівського району, пішов з дому і не повернувся. Поліцейські розпочали кримінальне розслідування і оголосили зниклого у розшук

До правоохоронців Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення про зникнення мешканця с.Копинівці. Односельчанка зниклого повідомила, що востаннє бачила чоловіка 25 жовтня цього року. 54-річний Василь Юрик, як розповіли сусіди, проживав один.

Прикмети зниклого: зріст — 170-175 см, середньої тілобудови, волосся темне коротке. Був одягнений в джинси, синю сорочку, жилетку в`язану коричневого кольору.

Кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Юрика Василя Михайловича, 1963 року народження, просимо повідомити за телефонами: 050 967 67 30, «102», за адресою: м.Мукачево, вул.Маргітича, 47 або до найближчого відділення поліції, передає відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Допоможіть знайти! 54-річний закарпатець пішов із дому та не повернувся (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: