Вхiд на сайт
Авторизацiя

СБУ просить закарпатців зберігати спокій

СБУ просить закарпатців зберігати спокій
Сьогодні, 31 жовтня, на території Закарпаття СБУ проведе планові антитерористичні навчання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання у Мукачеві та в окремих населених пунктах району.

Заплановано, що тренування проходитимуть на об’єктах інфраструктури міста, в умовах максимально наближених до реальних.

Звертаємо увагу, що під час планових антитерористичних навчань буде залучена спецтехніка, можливе тимчасове обмеження руху пішоходів і транспортних засобів на вулицях Мукачева (О.Береста (колишня вул..Чернишевського), графа фон Шенборна, О.Гуртова, Ерделі, Тимірязева) та у селах Ключарки, Павшино Мукачівського району.

Управління СБУ закликає жителів міста з розумінням поставитись до можливих незручностей та зберігати спокій, дотримуватися правил особистої безпеки та мати при собі документи, що засвідчують особу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: