Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція розшукала зниклу семикласницю

Закарпатська поліція розшукала зниклу семикласницю
Співробітники Мукачівського відділу поліції розшукали семикласницю, яка в п’ятницю не повернулася з уроків. Хоча дитина дві ночі не приходила додому, ніхто не повідомив про це правоохоронцям.

До чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення неповнолітньої. Тітка 13-річної дитини повідомила, що в п’ятницю після уроків її племінниця пішла з дому і не повернулась. Про інцидент родичка дізналася під час телефонної розмови з матір’ю зниклої дівчинки.

На пошуки 7-класниці піднялися правоохоронці Мукачівського відділу поліції. Члени сім’ї розшукуваної не змогли пояснити, чому ніхто не заявив поліції про те, що дитина дві ночі не приходила додому.

Працівники поліції перевірили можливі місця, де могла зупинитись школярка. Правоохоронці працювали всю ніч, розшукали дівчину у понеділок під ранок. Весь цей час 13-річна учениця 7-го класу гостювала у друзів.

З матір’ю та її донькою старший інспектор ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції Марина Ільтьо провела профілактичну бесіду. До цього родина в поле зору правоохоронців не потрапляла, проте тепер поліція триматиме їх ситуацію на контролі. Батькам за невиконання, обов'язків щодо виховання дітей доведеться відповідати за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зараз дитина вдома, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: