Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом вихідних закарпатська поліція спіймала 5 нетверезих водіїв

Протягом вихідних закарпатська поліція спіймала 5 нетверезих водіїв
Випадки порушення за статтею 130 КУпАП зафіксовано у Перечинському, Великоберезнянському, Хустському та Іршавському районах
Півдесятка нетверезих водіїв на дорогах Закарпаття зупинила поліція протягом суботи та неділі.


Два факти кермування автомобілем напідпитку зафіксували працівники групи реагування патрульної поліції у місті Хуст.

У одному з випадків, про те, що чоловік за кермом перебуває напідпитку, на лінію «102» повідомили небайдужі громадяни. Водія на «ВАЗ-2106» зупинили і освідували. У його крові виявилося 1,9 проміле алкоголю. Факт зафіксували, на порушника склали адмінматеріали.
Мешканця села Сокирниця зупинили теж у Хусті. Чоловік рухався на Skoda Octavia із номерним знаком, що не освітлювався у темну пору доби. Під час спілкування з правоохоронцями, виявилося, що водій нетверезий. Щоправда від будь-якого медосвідування чоловік відмовився, на нього склали протокол за статтею 130 КУпАП (Керування автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння). Паралельно виявилося, що порушник ще й не має посвідчення водія, тому крім 130-ї на нього склали протокол за статтею 126 КУпАП.

Аналогічне порушення зафіксували і поліцейські у Іршаві. Мешканець села Собатино рухався на авто Volkswagen B5, на якому не освітлювався задній номерний знак. Чоловіка зупинили, аби перевірити документи, і з‘ясували, що він п‘яний. У крові водія драгер вказав 2,1 проміле алкоголю. На порушника склали адмінматеріали.

Ще одного п‘яного за кермом зупинили в с.Тур‘ї-Ремети. Причиною зупинки AUDI була технічна несправність авто – на транспортному засобі не горіла фара. У підсумку з‘ясувалося, що водій п‘яний. Свою провину він визнав, проте від проходження аналізу на вміст алкоголю – відмовився. На порушника, при двох свідках склали адмінматеріали за статтею 130 КУпАП.

Факт керування авто напідпитку також зафіксували працівники ГРПП Великоберезнянщини. У селі Ужок водій привернув увагу працівників поліції тим, що їхав на авто, не пристебнувшись паском безпеки. Порушника зупинили, аби попередити про неприпустимість такого вчинку, а виявилося, що чоловік ще й випив зайвого сідаючи за кермо. Від медосвідування порушник відмовився, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: