Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що підготували зорі: гороскоп на сьогодні, 30 жовтня, для всіх знаків Зодіаку

Що підготували зорі: гороскоп на сьогодні, 30 жовтня, для всіх знаків Зодіаку
Астрологи підготували гороскоп на cьогодні, 30 жовтня, для всіх знаків зодіаку. Читайте, чого очікувати від зірок у понеділок і як зробити цей день незабутнім!

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто врахувати, що цей день не розташовує до відвертості. Прямолінійність і цікавість у ряді ситуацій будуть недоречні. Найважливіше може відбуватися поза полем вашого зору, за щільно зачиненими дверима. Не найкращий момент для зближення. Можливо, ви не будете допущені до чужих секретів і актуальним інформаційним джерелам, або вам щось недоговорювати. Якщо хочете отримати допуск до «святая святих», доведеться продемонструвати розуміння ключових нюансів і готовність зберігати таємницю.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям сьогодні не завадять такі якості, як проникливість і далекоглядність. Не варто пропускати момент, дозволяє долучитися до якоїсь ідеї або принадному проекту, вступити в закритий клуб або в команду впливової персони, отримати доступ до приватної частини матеріалів. Кращий пропуск у бажаний світ - довіра. Не варто сваритися з перспективним клієнтом або з партнером, у якого велике майбутнє. Наблизитися до новим людям допоможе спільне хобі або договір про взаємовигідних послуги.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки радять дотримуватися гнучкої стратегії і тактики. Умовою успіху задуманого заходу може стати скритність, знадобиться вміння «читати між рядків». Не варто афішувати свої особисті проблеми, плани, секрети майстерності. Якщо за службовим обов'язком ви посвячені в чужі таємниці, бажано виправдати довіру: від цього може залежати ваше положення в найближчі місяці, в тому числі, кар'єрний ріст. Відвертість доречна лише з певним колом осіб: лікарем, юристом, податковим інспектором.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Раків веде надія, віра або передчуття. Можливо вдалий збіг обставин, заступництво понад. Випадає шанс закласти фундамент для здійснення заповітної мрії про успіх, кохання, вищу освіту, творчої реалізації, духовному зростанні, про подорож або еміграції. Показна активність, суєта і гучна реклама сьогодні недоречні, тонкощі тактики підкаже інтуїція. Залежно від ступеня складності завдання, ви зможете заздалегідь усунути перешкоди або знизити можливі ризики.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто бути уважнішими до прихованих нюансів ситуації, глибше вникати в хвилюючі теми. В деяких питаннях сьогодні не обійтися без інтуїції, уяви, включеного почуття самозбереження. Увагу до подій допоможе уникнути назрівання кризи, позбутися від помисливості, відкриє привабливі можливості у сфері, яка досі здавалася вам небезпечною, недоступною або забороненою. Можуть відкритися перспективи, пов'язані з нерухомістю, фінансами, спадщиною, податками, безпекою.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять подвоїти увагу до поведінки значимих людей, в тому числі, в близькому оточенні. Навіть постійний партнер або родич сьогодні може бути для вас загадкою, а відвертість з його боку – великою честю. Якщо з вами не діляться сокровенним, краще прийняти це як належне: можливо, ви ще не заслужили довіри, або до вас ставляться з підозрою. У зламаних відносинах є шанс відновити гармонію на базі спільних спогадів, емоційного, чуттєвого або духовної спорідненості.



Терези (24.09 - 23.10)

Увагу Ваг може бути сконцентровано на незвичних елементах роботи або ведення побуту, фінансових або медичних питаннях. Нова ситуація вимагає врахувати масу тонкощів, яким ви раніше не надавали значення, або, в які лінувалися глибоко вникати. Можливо знайомство з таємницями ремесла, з якими-небудь некрасивими, делікатними або екзотичними подробицями. Може з'явитися потреба у розширенні або оновлення штату, нових витратах, посилення заходів секретності, гігієни та безпеки.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

День сприяє самореалізації Скорпіонів і зростанню їх авторитету, дарує натхнення і віру, підкреслює харизму, допомагає проявитися індивідуальності. Зростає ймовірність щасливих ознак і ситуацій, приємних для вашого самолюбства. Можуть з'явитися або здійснитися надії, пов'язані з дітьми. Відповідний момент для творчої заявки, демонстрації талантів, у тому числі, здібностей до лицедійства, перевтілення. Успіх чи впевненість в собі позитивно позначаться на особисте життя.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям день підкаже явні або приховані вигоди від нової ролі. Можливості можуть з'явитися там, де раніше переважали негативні сценарії, наприклад, у сімейних стосунках, в ситуаціях, пов'язаних з житлом. Можливо, ви знайдете спосіб залишити в секреті своє приватне життя і таємні пристрасті, зможете отримати притулок чи притулок, приховати непорядний вчинок або помилку. Варто уникати рішень, при яких доводиться платити за отримані переваги нечистою совістю і сумнівною репутацією.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні удача полягає для Козерогів в умінні вчасно опинитися в потрібному місці, потрапити на очі потрібним людям. Активні дії, відкриті ініціативи небажані. У більшості випадків, можна покластися на інтуїцію. Якщо вас і цікавить особа розділяє відстань, варто ненав'язливо нагадати про себе. Шанси на контакт зростуть, якщо вас пов'язують теплі спогади, або, якщо багатообіцяюча інтрига між вами була була перервана в самому початку. Домігшись успіху, важливо вчасно зупинитися.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто бути уважнішими, щоб не пропустити матеріальні чи кар'єрні можливості. День рясніє «підводними каменями», але цілком реально визначити магістральний напрям подій і знайти в них своє вигідне місце. У найбільш відповідальні моменти не варто діяти відкрито і поспішно, особливо небезпечні спроби застосувати до неоднозначних завдань застарілі прямолінійні стратегії. Стане в нагоді проникливість. Не завадить допомога посередника або консультанта, якщо він заслуговує довіри.

Риби (20.02 - 20.03)

Риби можуть довіритися долі: це день удачі, віри та натхнення. Можна підвищити свій авторитет, зробити відкриття, отримати хороший знак, схвалення, благословення, заступництво, духовний або ємоційний імпульс. Незважаючи на везіння, подальший розвиток подій багато в чому залежатиме від вас. Важливо переконатися, що ви опрацювали свої помилки, позбулися ілюзій і шкідливих звичок. Варто обачнішими вибирати канали зв'язку, джерела, слухачів, попутників, дозувати інформацію про себе.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: