Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордонники затримали понад десяток нелегалів з В'єтнаму

На Закарпатті прикордонники затримали понад десяток нелегалів з В'єтнаму
Про чергових "шукачів щастя" повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Сьогодні ввечері на кордоні зі Словаччиною курсанти Національної академії ДПСУ затримали 12 нелегальних мігрантів, які представилися вихідцями з В′єтнаму.

“Прямуючи до місця несення служби, майбутні офіцери неподалік кордону помітили групу осіб, яка пробиралась через ліс у напрямку Словаччини. На допомогу наряду негайно вислали групу реагування, спільно з якою й було затримано правопорушників. Іноземці, серед яких 7 чоловіків та 4 жінки, жодних документів при собі не мали, проте представились громадянами В’єтнаму”, — йдеться у повідомленні прес-служби Чопського прикордонного загону.

Згодом прикордонний наряд виявив ще одного громадянина В’єтнаму, який переховувався від правоохоронців. Тривають пошукові заходи, спрямовані на виявлення можливих провідників та більшої кількості нелегалів.

Наразі виявлених правопорушників доставлено на відділ прикордонної служби “Новоселиця”. З′ясовуються обставини їх перебування на прикордонній території та встановлюються особи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: