Вхiд на сайт
Авторизацiя

Лікування грипу та застуди в дітей: назвали препарати, яких варто уникати

Лікування грипу та застуди в дітей: назвали препарати, яких варто уникати
У Центрі громадського здоров'я МОЗ України склали перелік препаратів, які не рекомендують вживати для лікування грипу чи застуди у дітей.

Про це у Facebook написала в. о. міністра Уляна Супрун.

"Велика кількість ліків або їхня висока вартість зовсім не гарантують, що ці препарати допоможуть вам вилікуватися. Часто популярні ліки, які пацієнти звикли вживати або придбали за рекомендацією друзів чи навіть деяких медиків не мають доведеної ефективності для лікування грипу і ГРВІ", – зазначила урядовець.

Також Супрун додала, що закликає медиків користуватися міжнародними протоколами, де зібрані найбільш дієві нині методики лікування пацієнтів.

Серед препаратів, які не рекомендують у МОЗ, опинилися антибіотики, інтерферони, антигістаміни, "противірусні препарати", "імуномодулятори", "сиропи від кашлю", "комбіновані ліки від застуди", вітаміни та рослинні препарати.

Перелік препаратів, які НЕ рекомендовано вживати для лікування грипу чи застуди☝️

Велика кількість ліків або їхня висок...

Опубликовано Уляна Супрун 29 октября 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: