Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 29 жовтня-4 листопада: у Левів поповнення в родині, а Тельцям час шукати пару

Гороскоп на 29 жовтня-4 листопада: у Левів поповнення в родині, а Тельцям час шукати пару
Відомий астролог Любов Шехматова підготувала черговий прогноз на наступний тиждень для всіх знаків зодіаку.

ОВНИ. Реальність диктує свої закони, вимагаючи їх виконання. Збалансуйте "хочу" і "треба", ви залежні від ресурсів, бажань, інтересів оточення, тому, щоб не потрапити в рабство егоїстичних пристрастей, йдіть на поступки, щедро догоджайте чужим запитам.

Бунтарська реакція, сварки на грунті "моє-твоє" згубні, зараз для вас в будь-якому союзі (діловому, шлюбному) фігурує тільки "наше". Не допускайте, щоб матеріальні блага стали яблуком розбрату.

Об'єднуйтеся зусиллями, грошима, творчими ідеями, все в загальний котел! Це і є прояв сердечної любові по відношенню до людей не на словах, а на ділі.

Зараз йде успішний процес психологічного катарсису, інтуїція працює блискуче. Якщо душа болить, прощайте кривдників, тоді і вам простяться гріхи, образи, нанесені іншим.

Спілкування з Терезами, Водоліями вкрай необхідно для духовного зростання.

ТЕЛЬЦІ. Йде кардинальний перелом в житті, де самостійне плавання протипоказане. Приборкайте Его, потрудіться над зміною іміджу, гардероба, поставте за мету позбутися від поганих звичок і стати зразком для оточуючих, шлюбних супутників. Вони впливові, харизматичні, тому і ви не повинні підкачати!

Мудро підійдіть до теми партнерства, закладається фундамент співпраці на майбутній рік. Тягнути робочий віз слід в досвідченій професійній діловій команді, згуртованій загальними матеріальними, духовними інтересами, дружбою.

Одинакам прийшов час шукати пару, поспішайте! Як відомо, шлюби вершаться на небесах, і зараз вам посилається благословенний супутник для створення сімейного гнізда.

А тим, хто в шлюбі, потрібно трансформувати відносини і про розлучення не думайте. Пам'ятайте – суджений – це голова, а ви – шия.

БЛИЗНЮКИ. Вас наздожене кармічний бумеранг, приватне відсуньте на задній план – вирішуйте чужі проблеми, займайтеся благодійністю. Шлях до розквіту і збагачення лежить через уміння зав'язати вигідні контакти, сумлінну працю на благо інших. Просять – з радістю допоможіть, тоді і вам підуть назустріч.

І постарайтеся гармонійно вписатися в службову ієрархію. Ви володієте унікальним психологічним чуттям, фахівець широкого профілю (на вагу золота). Головне – вчасно скористатися цим даром і не упустити вдалі шанси, щоб покращити матеріальне становище.

В оздоровчій сфері вдала смуга, займайтеся профілактикою, долайте болячки, які накопичувалися тривалий час в стресових ситуаціях. Організм – саморегульована система, здатна до самозцілення. Що зараз і відбувається. Тримайтеся Скорпіонів.

РАКИ. Любов і дружба сплелися в один клубок. Творіть, зако^-^теся, чаруйте шанувальників, дух азартної боротьби, конкуренції надихає, в ці моменти вас наповнює бурхлива енергія, виростають крила.

Якщо хтось сподобався, проявляйте активність, боріться, любов слід завойовувати! Навіть якщо до вінця справа не дійде, разом вдасться прекрасно розважитися.

На службі випробування на відповідальність, працьовитість і міцність духу тривають, виховуючи з вас відмінного професіонала, творчу особистість, дисциплінованого працівника. Не переплутайте, ця задача долі не для колег, підлеглих, а для вас.

Особистий самоконтроль насамперед, адже лукавий теж не дрімає і будує підступи на службі, одночасно підриваючи здоров'я.

Задовольняйте домочадців, тут киплять пристрасті, але благополуччя в домі – святая святих.

ЛЕВИ. Вам хоч розірвись, належить битися між роботою і сім'єю. На професійній ниві позиції стабільні, зате особисте життя – це просто святковий феєрверк. Чекайте приємних сюрпризів, Фортуна посміхається комунікабельним, ініціативним, героям- завойовникам, які чинять на свій страх і ризик, одночасно надихаючи на благі справи оточуючих. Або відправляючи в нокаут недругів.

Любіть рідний край, дорожіть сімейними узами (дух крові сильний), тут панує благодать, рідні диктують свої правила, виконуйте їх і все в житті буде йти, як по маслу.

Багатьох найближчим часом чекає поповнення в родині.

ДІВИ. Життєві вітрила надуває вітер успішних змін, коли чогось дуже хочеться, не бійтеся ризику, а сміливо дерзайте! Але бажано робити все тихо, не афішуючи на публіці. Перш за все це стосується реалізації власних любовних і матеріальних інтересів.

Прозорливий розум, блискуча комунікабельність зроблять вас невразливими для конкурентів, віртуозним гравцем на життєвій арені. Випадкові знайомства зіграють на руку в майбутньому.

Займайтеся благодійністю, спонсоруйте бідних, фінансуйте благі проекти, рука, що дає не збідніє. Якщо особисте життя нещасливе, вдома оселився "демон-мучитель", не озлоблюйтесь, потерпіть, скоро все нормалізується.

А ось на службі доведеться обмежити коло повноважень. Займайтеся чимось одним, розпорошуючись на додаткові завдання, зробите собі гірше. Дружіть зі Скорпіонами.

ТЕРЕЗИ.
Ви сексапільні, бажані, всередині приховані колосальні арсенали для процвітання, реалізації власних інтересів. Головне – направити їх в раціональне русло, щоб було добре всім.

Зараз надлишок благ і привілеїв надсилається з метою, щоб ви ділилися з іншими. Захищайте, щедро обдаровуйте інших, пам'ятаючи, що духовне має превалювати над матеріальним, тоді будете здоровими, багатими і щасливими. І неодмінно заручитеся підтримкою гідних друзів, вони ваш доленосний маяк. А коханки (ці) гальмо.

Плани на майбутнє будуйте обов'язково, навмання нічого не вийде. Тоді обставини їх успішно відрегулюють.

СКОРПІОНИ. Ви випромінюєте харизматичні флюїди, публіка в захваті. Презентуйте себе всюди, будьте в центрі уваги, це активізує популярність в соціумі, приверне покровителів серед сильних світу цього. Доцільно переглянути умови співпраці, внести корективи в попередні домовленості і поставити їх на творчі рейки.

Тільки здорові взаємовідносини з колегами задовольнять амбіції, посприяють балансу інтересів. Майте справу з довіреними особами, це скоротить шлях до поставленої мети.

СТРІЛЬЦІ. Підіть у тінь. Вами керує незрима рука Всевишнього, підкоріться і не бунтуйте, дотримуйтеся самодисципліни, будьте аскетом, займайтеся меценатством, не виставляючи своє благородство на показ.

Життєва аура наповнена кармічні сюжетами, тому включайте полум'яний ентузіазм тільки у потрібний момент, коли цього вимагають обставини, уникайте непомірних трудових завантажень.

Зате пощастить дізнатися, хто чим дихає, таємні вороги покажуть справжній лик. У багатьох настане прозріння, закрита донині інформація буде стікатися з усіх усюд, постарайтеся розумно нею скористатися.

Жінки, спирайтеся на подруг, для чоловіків – це романтичні Музи, які окриляють в потрібному напрямку.

КОЗЕРОГИ. Навколо "гравітаційне" дружнє поле і всі, хто потрапив в його магнетичну ауру, готові розділити ваші інтереси і дихати одним братнім духом. Любов і дружба зіллються струмками в одну річку, друзі стануть коханцями, а коханці друзями.

На роботі у багатьох спалахне бурхливий роман. Тільки не будьте скнарами і егоїстами, вчасно всюди розплачуйтеся. Не розважайтеся за чужий рахунок, уникайте зловживань дружнім ресурсом. Збитки, втрати мають кармічний підтекст. А хвороби – плата за порушення духовних заповідей. Увага тим, хто страждає від недуг.

ВОДОЛІЇ. На кар'єрному (діловому) небосхилі сяє сонце удачі, не проспіть свій зоряний час! Розширюйте сферу ділового впливу, активізуйте професійну діяльність, вчіться, освоюйте прогресивні технології.

Доцільно зблизитися з керівництвом, воно до вас прихильне, тому можете розраховувати на привілеї, хороші заробітки. Одночасно наведіть порядок в домашньому господарстві, адже за службовими клопотами ви абсолютно закинули домашні справи.

Командирський гонор викорінюйте, виховуючи в собі покірне біле пухнасте створіння. Тоді все буде чудово на всіх фронтах.

РИБИ. Духовний світогляд змінюється, вчорашні переконання, ідеали йдуть у небуття, звільняючи місце новим інтересам, захопленням, планам. Саме сильні емоційні стреси є детонатором цілющих змін у внутрішньому світі.

Але якщо у вас є перспективна практична ідея, не зволікайте, саме час дати їй путівку в життя. Промаху не бійтеся, глибше обмізкуйте, раціонально зважте, і все піде, як по маслу.

На кар'єрному (бізнесовому) небосхилі темні хмари (потерпіть до кінця року), працюйте там, де досить платять, задовольняючись підлеглим становищем.

Улюблена справа, де ви так мрієте реалізувати творче покликання, – поки що журавель в небі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: