Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині жінка "кинулася" під колеса авто

На Тячівщині жінка "кинулася" під колеса авто
Аватопригода сталася вчора у смт Тересва, що на Тячівщині.

Як з‘ясували слідчі, що прибули на місце аварії, 25-річний водій «Opel Astra» здійснив наїзд на 22-річну мешканку селища Тересва, котра вибігла на проїжджу частину з-за іншого, припаркованого на узбіччі, авто.

Правоохоронці розповідають, у результаті аварії, пішохід отримала множинні травми та забої. Її госпіталізували до Тячівської районної лікарні, де залишили на стаціонарному лікуванні. Автомобіль помістили на арештмайданчик Тячівського відділу поліції.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження).

Слідство у справі триває.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: