Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги закарпатців: рятувальники попередили про погіршення погодних умов

До уваги закарпатців: рятувальники попередили про погіршення погодних умов
За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології вдень та ввечері 29 жовтня по Закарпатській області очікуються дуже сильні дощі, в горах подекуди з мокрим снігом та снігом, окремі грози.

Посилення вітру до 15-20, в гірських районах місцями до 25-30 м/с. У горах подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця.

Гідрометеорологічна ситуація

29-30 жовтня на річках області будуть відбуватися підвищення рівнів води на 0.5-1.5 м, в нижніх течіях Боржави, Латориці та на Тисі ділянці В.Бичків – Вилок до 2.0 м над поточними рівнями в межах корінних берегів.

В місцях проходження сильних дощів буде формуватись значний місцевий стік; на малих водотоках швидкоплинне підвищення рівнів води; можливе утворення селів, інформує У ДСНС України в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: