Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті СБУ затримала прикордонника на хабарі

На Закарпатті СБУ затримала прикордонника на хабаріНачальника одного з підрозділів прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону викрили на хабарництві співробітники СБУ спільно з внутрішньою безпекою Дежприкордонслужби під процесуальним керівництвом військової прокуратури.
Правоохоронці встановили, що старший лейтенант вимагав від місцевого мешканця хабар у сумі 2100 доларів США за сприяння в незаконному переміщенні до країн ЄС 30 тисяч пачок цигарок.
Оперативники СБУ затримали прикордонника під час отримання ним усієї суми хабара на автозаправці в одному з райцентрів області.
Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України. Невідкладні оперативно-слідчі дії тривають.
Прес-група УСБУ в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: