Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті через конфлікт побили чоловіка і пошкодили йому автівку

На Закарпатті через конфлікт побили чоловіка і пошкодили йому автівку
Як повідомляють у поліції області, конфлікт виник між жителем Берегова та двома іноземцями. Один з чоловіків побив закарпатця та пошкодив його вантажівку.

Між жителем Берегова та двома громадянами іноземної держави виник конфлікт, в результаті якого постраждав закарпатець. Потерпілого побив один з чоловіків та пошкодив його вантажівку. За даним фактом розпочато слідство.

Слідчий Берегівського відділу поліції розслідує справу вчинення хуліганських дій 22-річним жителем іноземної держави. Наразі слідством встановлено, що між ним та жителем Берегова виник конфлікт. В результаті іноземець палицею та металевим прутом наніс кілька ударів по голові опоненту. Окрім цього, нападник розбив фари на вантажівці потерпілого.

Палицю та металевий прут, які є знаряддями злочину, вилучено. Жителю Берегова надано направлення на проходження судмедекспертизи, яка встановить тяжкість спричинених йому тілесних ушкоджень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Ця стаття передбачає покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Слідство у цій справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: