Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгород приймає Чемпіонат України з вільної боротьби (ВІДЕО)

Ужгород приймає Чемпіонат України з вільної боротьби (ВІДЕО)
Українські спортсмени з усіх куточків країни зібралися, аби поборотися за першість в обласному центрі Закарпаття

Понад 500 спортсменів з усіх куточків держави зібралися на ужгородські спортивні килими – змагатися на Чемпіонаті України з вільної боротьби. Хлопці та дівчата 2002-2003 років народження протягом трьох днів у СК «Юність» боролися в 11 вагових категоріях, повідомляє Ужінформ.

"На змагання приїхали практично усі області України – 23 регіони і м. Київ. Вперше подібне на Закарпатті, і не тільки за роки незалежності України, а й за усю історію Закарпаття. Ці змагання нам довірили проводити Міністерство молоді і спорті та Асоціація спортивної боротьби України, цей турнір високого рівня, адже також є і відбірковим на Чемпіонат Європи та інші міжнародні старти. Боротьба вільна іде вперед, надіємося, будемо мати хороших перспективних дітей",- розповідає Іван Боршош, головний суддя чемпіонату

До збірної команди області входять 26 спортсменів – по 13 дівчат і хлопців. Своє місце вони вибороли на Чемпіонаті Закарпаття з вільної боротьби. Спортсмени ж обирають саме цей вид через можливість загартувати і тіло, і характер.

Після Чемпіонату України в Ужгороді, аналогічний турнір для найменшої вікової категорії (спортсменів до 2008 р.н.) прийматиме Хмельницький. Крім того, борці активно готуватимуться до юнацьких олімпійських ігор, які відбудуться наступного року в Аргентині.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: