Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська флейтистка виступила у Лондоні у супроводі оркестру (ВІДЕО)

Закарпатська флейтистка виступила у Лондоні у супроводі оркестру (ВІДЕО)
Виступ юної віртуозки відбувся з великим успіхом у євангельскому храмі Святого Івана у супроводі відомого камерного оркестру London Mozart Players.

14-річна Естер Голожаї, родом із закарпатського села Оросієво, за сприяння угорського оперного фестивалю-конкурсу Armel Opera Festival, успішно виступила в Лондоні.

Виступ юної віртуозки відбувся з великим успіхом у євангельскому храмі Святого Івана у супроводі відомого камерного оркестру London Mozart Players. Виконувалися твори Моцарта, Вівальді, Генделя, Грейнгера та Пьяццолли.

Нагадаємо, що у червні минулого року в телевізійному конкурсі класичної музики “Віртуози” в Угорщині, за результатами голосування глядачів, срібна перемога дістался Естер Голожаї із Закарпаття.

Дівчинці тоді вручили премію 6 млн форинтів, а угорський дистриб'ютор на її день народження, 11 червня, подарував автомобіль Jaguar.

Джерело




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: