Вхiд на сайт
Авторизацiя

А як же Aliexpress: українцям можуть заборонити купувати за кордоном понад 3 товари

А як же Aliexpress: українцям можуть заборонити купувати за кордоном понад 3 товари
В Україні планують обмежити кількість безмитних покупок до трьох.

Новий законопроект Мінфіну призначений для боротьби з махінаціями у сфері поштових пересилок. На даний момент документ знаходиться в розробці і невідомо, чи буде він прийнятий взагалі. Однак основні тези законопроекту вже відомі.

Спершу відомство планує обмежити кількість отриманих кожним громадянином безмитних посилок з іноземних інтернет-майданчиків, у тому числі і всім відомого Aliexpress. Момент, що без додаткових податків можна щомісяця замовляти товари на суму до 150 євро — залишили, але тепер за цей період дозволено робити не більше трьох замовлень. Зрозуміло, що оформити четверту, п'яту, шосту посилку ви зможете, однак тепер доведеться платити податок — 20% від вартості товару.

Відстежувати, скільки покупок зробив той чи інший покупець буде спеціальна інформаційна система, створена при фіскальної службі. Розпізнаванням особи замовника буде займатися або поштова служба, або митниця. Проте шляхи обходу обмежень вже очевидні: як приклад — замовити більше трьох посилок в місяць, просто вказуючи при цьому різних одержувачів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: