Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті через сварку чоловік мало не зарізав двох людей (ФОТО)

На Закарпатті через сварку чоловік мало не зарізав двох людей (ФОТО)
Співробітники поліції оперативно розкрили замах на вбивство в селі Великі Лучки у Мукачівському районі, де чоловік наніс ножові поранення двом особам.

Сьогодні, 26 жовтня, поліція Закарпаття затримала 35-річного раніше судимого за вбивство чоовіка, який наніс ножові поранення двом особам. Правоохоронці встановили, що близько 20 години в середу біля села Великі Лучки відпочивали четверо чоловіків. Потім компанія вирішила поїхати в центр села на «ВАЗ-2109», між водієм та пасажиром виник конфлікт, який переріс у бійку із застосуванням зброї.

«Компанія не хотіла відвозити одного з чоловіків до нього додому. Той намагався їх переконати і навіть запропонував віддати їм частину грибів, які назбирав зранку. Водій відмовив пасажиру, вийшов з машини, відкрив задні дверці та попросив його вийти. Підозрюваний взяв ніж, з яким зранку ходив за грибами, і став наносити удари в груди опоненту. Бійку спробував розборонити один із пасажирів і також отримав два поранення в груди. Все це бачив ще один пасажир автомобіля», – розповів начальник відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління ГУНП в Закарпатській області Володимир Мага.

Потерпілих доставили в Мукачівську районну лікарню, один із них у важкому стані, життю іншого нічого не загрожує. На місці оперативно спрацювали співробітники Мукачівського районного відділення поліції, управління карного розшуку та слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, в тому числі і відділ з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, поліції Закарпаття. Нападника розшукали за лічені години, правоохоронці швидко встановили всі обставини події, опитали свідків. У нападника вилучено ніж довжиною 21 см.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 – ч. 2 п. 1. ст. 115 ККУ, тобто замах на вбивство. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

На Закарпатті через сварку чоловік мало не зарізав двох людей (ФОТО)
На Закарпатті через сварку чоловік мало не зарізав двох людей (ФОТО)
На Закарпатті через сварку чоловік мало не зарізав двох людей (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: