Вхiд на сайт
Авторизацiя

На українців очікують випробування погодою та магнітними бурями

На українців очікують випробування погодою та магнітними бурямиПро це повідомила український синоптик Наталка Діденко.
При цьому 25 жовтня непереливки буде над Балтійським морем, у країнах Балтії, Скандинавії, Данії та в Польщі. Бо саме там – циклон.

В Україні у середу погода суттєво не зміниться. Скрізь переважно хмарно, проте без суттєвих опадів. Лише у східних областях пройде невеликий дощ, на Луганщині, можливо, де-не-де пролетить мокрий сніг.

Температура залишиться така ж.

Найближчої ночі очікується від 4 тепла до 3 морозу, завтра вдень +3+8 градусів, на півдні та на Закарпатті +9+12 градусів.

У Києві завтра без опадів. Вночі 0-3 тепла, на околицях до 2 морозу, вдень близько +5 градусів.

Вже у четвер повітря стане теплішим, але й дощі підсунуться ближче: спочатку на заході та півночі, а вже у п’ятницю волога погода охопить більшу частину України.

Крім того, на українців очікують випробування магнітними бурями.

“Завтра та в четвер – до Землі примчаться магнітні бурі. Щось сонячний вітер розходився і жене до нас активні магнітні потоки. Що це таке та як воно безпосередньо впливає на нас – до пуття ніхто не знає. Але все ж попередити треба. Бо багато хто каже, що відчуває оці капосні магнітні бурі – чи за день, чи в той самий день чи через день. Так що ви будьте уважними до своєї голови. Прихопіть знеболюючі, поуникайте один день кави чи чогось міцнішого, тримайте потилицю у помірному теплі, не звертайте уваги на будь-що, що вас дратує, хоча б один-два дні. Вже із сьогодні”, – зазначила синоптик.

Також варто зазначити, що автомобілістам радять міняти літню гуму на зимову, коли середня добова температура повітря становить +5 і нижче градусів. Якраз прийшов цей час.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: